Østfoldmuseene er ansvarlig for innholdet på ostfoldmuseene.shop. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan informasjon om de besøkende på nettstedet samles inn og brukes, i henhold til personopplysningsloven § 19, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, i henhold til personopplysningsloven § 18, 1. ledd.

WordPress
WordPress (publiseringsløsningen som driver ostfoldmuseene.shop) benytter cookies for innloggede brukere og for besøkende som kommenterer innlegg på nettstedet. WordPress benytter ingen session cookies.

Nettstedet ostfoldmuseene.shop setter cookies ved kommentering av innlegg. Hensikten er at besøkende ikke skal trenge å fylle ut kommentarskjemaet med navn, e-post og eventuelt lenke til egen nettside ved neste besøk.

WooCommerce
Nettbutikkløsningen som benyttes på ostfoldmuseene.shop er basert på WooCommerce. WooCommerce benytter cookies for å identifisere hvilke varer, med tilhørende antall, som blir lagt i handlekurven. WooCommerce benytter også en session cookie for å kunne finne igjen kunders handlekurv i databasen. Ingen personlig informasjon lagres i disse cookiene.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til og lagres på Googles servere.

Østfoldmuseene bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, osv.

 

Navn Tittel Hensikt Aktiveres Varighet Type
comment_author_{HASH} WordPress Ved kommentering av innlegg lagres navn for å autoutfylle feltet ved neste besøk. Ved bruk av kommentarfelt 1 år Førsteparts cookie
comment_author_email_{HASH} WordPress Ved kommentering av innlegg lagres e-post adressen for å autoutfylle feltet ved neste besøk. Ved bruk av kommentarfelt 1 år Førsteparts cookie
comment_author_url_{HASH} WordPress Ved kommentering av innlegg lagres link til bruker nettside (hvis oppgitt) for å autoutfylle feltet ved neste besøk. Ved bruk av kommentarfelt 1 år Førsteparts cookie
_ga Google Analytics Benyttes for å identifisere unike brukere. Umiddelbart 2 år Førsteparts cookie
_gat Google Analytics Benyttes for å begrense antall forespørsler til Google. Umiddelbart 10 minutter Førsteparts cookie
NID Googles preferanse cookie Benyttes for lagre brukers preferanser på tvers av Googles tjenester og applikasjoner. Ved lasting av Google Maps. 6 måneder Tredjeparts cookie
woocommerce_cart_hash WooCommerce Benyttes for å identifisere handlekurven med tilhørende produkter. Når produkter legges i handlekurven Til økten avsluttes Førsteparts cookie
woocommerce_items_in_cart WooCommerce Benyttes for å identifisere handlekurven med tilhørende produkter. Når produkter legges i handlekurven Til økten avsluttes Førsteparts cookie
wp_woocommerce_session WooCommerce Inneholder en unik kode for hver kunde som identifiserer handlekurven i databasen. Når produkter legges i handlekurven 2 dager Førsteparts cookie

Informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjon om deg skal samles inn, kan du slå av tillatelsen til dette i nettleseren din. Les hvordan du gjør dette hos Nettvett.noSlik avviser/tillater du at det lagres informasjonskapsler, og slik sletter du eksisterende informasjonskapsler på maskinen din.

Konfidensialitet/personvern

Resultater fra analyser og informasjon om oppdragsgiver behandles konfidensielt. Østfoldmuseene garanterer at informasjon ikke frigis uten skriftlig tillatelse fra oppdragsgiver. Når du handler hos oss trenger vi navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Østfoldmuseene selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via e-post på museumsbutikk@ostfoldmuseene.no

Close search
Handlekurv
Back To Top